Peaks Free From Rijstmeel 400GR
2,99
Dit product is tijdelijk uitverkocht.
Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:
Productbeschrijving
Benodigdheden:
- 100 gram rijstmeel (1/4 pak)
- 200 gram Peaks Free From Universele Bakmix
- 2 theelepels bakpoeder
- 120 gram witte basterdsuiker
- 160 gram boter of margarine
- 50 gram magere kwark
- 5 grote appels (liefst goudreinetten)
- 2 eetlepels rietsuiker
- 75 gram gewelde rozijnen
- 1 theelepel kaneel
- een half geklutst ei voor de bovenkant
- scheut citroensap naar smaak
Bereidingswijze:
Doe de boter en suiker in een kom en meng tot schuimig geheel. Doe het ei erbij en daarna het meel met de bakpoeder erboven zeven en mixen. 50g kwark toevoegen en nog even laten draaien. Bedek met 2/3 deeg de bodem en zijkanten. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Wel de rozijnen en voeg ze samen met het kaneel, de citroensap en rietsuiker. Goed roeren en verdelen over de bodem. Maak het overige deeg met extra universele bakmix iets dikker. Maak een bol, rol het plat uit en snijd reepjes. Leg deze bovenop de taart. Bestrijken met wat ei en bestrooien met wat rietsuiker. 40 min. bakken in het midden van de oven op 160°C.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Ingrediënten
Voor de lekkerste, glutenvrije bakproducten
Algemeen
Met het Rijstmeel van Peaks Free From bakt u de lekkerste bakproducten die passen binnen een glutenvrij dieet. Probeer bijvoorbeeld eens het onderstaande recept voor een overheerlijke appeltaart met kwark.
Benodigdheden:
- 100 gram rijstmeel (1/4 pak)
- 200 gram Peaks Free From Universele Bakmix
- 2 theelepels bakpoeder
- 120 gram witte basterdsuiker
- 160 gram boter of margarine
- 50 gram magere kwark
- 5 grote appels (liefst goudreinetten)
- 2 eetlepels rietsuiker
- 75 gram gewelde rozijnen
- 1 theelepel kaneel
- een half geklutst ei voor de bovenkant
- scheut citroensap naar smaak
Bereidingswijze:
Doe de boter en suiker in een kom en meng tot schuimig geheel. Doe het ei erbij en daarna het meel met de bakpoeder erboven zeven en mixen. 50g kwark toevoegen en nog even laten draaien. Bedek met 2/3 deeg de bodem en zijkanten. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Wel de rozijnen en voeg ze samen met het kaneel, de citroensap en rietsuiker. Goed roeren en verdelen over de bodem. Maak het overige deeg met extra universele bakmix iets dikker. Maak een bol, rol het plat uit en snijd reepjes. Leg deze bovenop de taart. Bestrijken met wat ei en bestrooien met wat rietsuiker. 40 min. bakken in het midden van de oven op 160°C.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Voedingswaarde per 100 gram
100% rijst.
Allergenen informatie
Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Energie | 1495 kJ / 352 kcal |
Vet | 1.4 gram |
waarvan verzadigd | 0.35 gram |
waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0.52 gram |
waarvan meervoudig onverzadigd | 0.48 gram |
Koolhydraten | 77 gram |
waarvan suikers | 0.38 gram |
Voedingsvezel | 0.6 gram |
Eiwitten | 7.6 gram |
Zout | <0.1 gram |
Ingrediënten
100% rijst.
Allergenen informatie
Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Meer uit ons assortiment:
Mattisson HealthStyle Biologische Psyllium Vezels | 250GR
8,95Yakso Kokos Aminos | 250ML
8,75Peaks Free From Maïsmeel | 400GR
2,99Peaks Free From Xanthaangom | 200GR
7,99TerraSana Havermeel Glutenvrij | 500GR
3,59
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist
- 020-7173893
- Persoonlijke chat
- Adviesformulier