Peaks Free From Maïsmeel 400GR
2,99
- Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
- Op voorraad: 12 stuks beschikbaar
- Vandaag voor 20:30 uur besteld, morgen in huis!
Toevoegen aan verlanglijstje
Productbeschrijving
Benodigdheden:
- 50 gram maïsmeel (1/8 pak)
- 50 gram boter
- 3 gram zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetlepel kristalsuiker
- 50 gram Peaks Free From Universele Bakmix
- 50 gram maïszetmeel
- 5 eieren
- 250ml water
- 250ml slagroom
- suiker naar smaak
Bereidingswijze:
Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C. Doe het water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook. Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem. Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren. Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes. Doe ze 30 min. in de oven. Doormidden snijden en laten afkoelen. Klop de slagroom stijf en vul de soesjes.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Ingrediënten
100% maïs.
Allergenen informatie
Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Voor de lekkerste, glutenvrije bakproducten
Algemeen
Met de Maïsmeel van Peaks Free From bakt u de lekkerste bakproducten die passen binnen een glutenvrij dieet. Probeer bijvoorbeeld eens het onderstaande recept voor overheerlijke soesjes.
Benodigdheden:
- 50 gram maïsmeel (1/8 pak)
- 50 gram boter
- 3 gram zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetlepel kristalsuiker
- 50 gram Peaks Free From Universele Bakmix
- 50 gram maïszetmeel
- 5 eieren
- 250ml water
- 250ml slagroom
- suiker naar smaak
Bereidingswijze:
Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C. Doe het water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook. Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem. Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren. Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes. Doe ze 30 min. in de oven. Doormidden snijden en laten afkoelen. Klop de slagroom stijf en vul de soesjes.
Tip: voor een eivrij recept kunt u gebruik maken van een eivervanger.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1481 kJ / 350 kcal |
Vet | 2.9 gram |
waarvan verzadigd | 0.53 gram |
waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0.75 gram |
waarvan meervoudig onverzadigd | 1.5 gram |
Koolhydraten | 73 gram |
waarvan suikers | 1.25 gram |
Voedingsvezel | 4.0 gram |
Eiwitten | 5.9 gram |
Zout | <0.1 gram |
Ingrediënten
100% maïs.
Allergenen informatie
Vrij van gluten, ei, zuivel, tarwe en GMO.
Meer uit ons assortiment:
Peaks Free From Rijstmeel | 400GR
2,99Metagenics FuncioMed Esterol 675 Table... | 100TB
-40%23,0138,35Metagenics MetaFucose HMO Capsules | 90CP
-40%19,8633,09Salus Floradix Vloeibaar IJzer El... | 250ML
-29%12,7417,99The Good Roll Toiletpapier Bamboe | 6ST
-18%4,495,49
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist
- 020-7173893nu bereikbaarbel met onze drogist
- Persoonlijke chatnu onlinechat met onze drogist
- Whatsappnu bereikbaarapp met onze drogist
- Adviesformulier