DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Eroxon

Eroxon Stimgel is klinisch bewezen effectief bij het bevorderen van erecties. Factoren zoals stress, spanning, ongezonde leefstijl, of het gebruik van stimulerende middelen kunnen leiden tot moeilijkheden bij het krijgen of behouden van een erectie. Deze behandelmethode is specifiek ontwikkeld voor mannen boven de 18 jaar die problemen ervaren bij het verkrijgen of behouden van een erectie.
Lees meer

Eroxon

Eroxon Stimgel is een klinisch bewezen behandeling tegen erectiestoornissen voor mannen vanaf 18 jaar. Deze erectiegel helpt om binnen 10 minuten een erectie te krijgen. Dit erectiemiddel komt in kleine en discrete tubes met een eenmalige dosis gel. De gel is gemakkelijk en veilig in gebruik en kan verkregen worden zonder recept.

Erectieproblemen

Een man heeft te maken met erectieproblemen wanneer hij moeite heeft met het krijgen of behouden van een erectie. Dit wordt ook weleens erectiestoornis of impotentie genoemd. Erectieproblemen hebben verschillende vormen en hangen vaak ook af van de situatie. Hoewel erectieproblemen ook bij jongere mannen optreden, komt dit vaker voor op oudere leeftijd. Vanaf de leeftijd van 40 tot 50 jaar komen erectiestoornissen ongeveer even vaak voor als het getal van uw leeftijd in procenten. Bij mannen van 50 jaar lijdt dus ongeveer de helft aan erectiestoornissen.

Eroxon erectiegel

Erectiemiddelen komen voor in verschillende vormen, zoals erectiepillen of erectiegels. Eroxon Stimgel is zo een uitsmeerbare erectiegel. Eroxon Stimgel stimuleert de bloedtoevoer naar de penis door een uniek, fysiek verkoelend en verwarmend effect, waardoor u een erectie kunt krijgen en behouden die hard genoeg is voor seksuele activiteit. Eroxon Stimgel helpt u alleen een erectie te krijgen wanneer u seksueel opgewonden (gestimuleerd) bent.


Voor wie is Eroxon Stimgel?

Eroxon Stimgel is een erectiemiddel voor volwassen mannen met erectieproblemen (ook wel bekend als erectiestoornis of impotentie). Het is klinisch bewezen voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen vanaf 18 jaar en werkt binnen 10 minuten. De erectiegel werkt lang genoeg voor succesvolle geslachtsgemeenschap bij ongeveer 61% van de proefpersonen.

Hoe gebruikt u Eroxon Stimgel?

Eroxon Stimgel is gemakkelijk te gebruiken in drie stappen. 

  • Draai de dop van de tube. Doorboor de afdichting van de tube met de bovenkant van de dop. Maak de tube helemaal leeg door stevig te knijpen. Zo krijgt u de juiste dosis gel (hoeveelheid ter grootte van een erwt).

  • Breng de inhoud van één tube aan op de eikel. Als u niet besneden bent, trek de voorhuid dan zo ver mogelijk terug zonder dat het pijn gaat doen, voordat u de gel aanbrengt. 

  • Masseer de gel ongeveer 15 seconden in, op de eikel van uw penis. U kunt de gel zelf aanbrengen of uw partner kan het aanbrengen als onderdeel van het voorspel. Eroxon helpt u alleen een erectie te krijgen als u seksueel opgewonden bent. Maak samen met uw partner tijd voor het voorspel, net zoals u dat zou doen als u geen behandeling voor erectiestoornissen gebruikt.

Gebruiksaanwijzingen voor Eroxon Stimgel

Eroxon Stimgel kopen

Bij De Online Drogist bestelt u eenvoudig en snel erectiemiddelen van Eroxon. Heeft u eerst liever een passend advies of vragen over een specifiek product? Onze gediplomeerde drogisten staan zeven dagen per week voor u klaar. Bestelt u voor 21:30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Bovendien worden bestellingen boven de €20 gratis verzonden.

Lees meer