DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Ellaone

Met EllaOne heeft u minder kans op zwangerschap dan bij andere morning-afterpillen. EllaOne werkt nog binnen 120 uur (5 dagen) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap. In tegenstelling tot andere morning-afterpillen.Lees meer

EllaOne

Heeft u onbeschermde seks gehad of is er een probleem geweest met uw gebruikelijke anticonceptiemethode? EllaOne is een effectieve morning-afterpil (noodanticonceptie) die kan helpen om een zwangerschap te voorkomen als u deze zo snel mogelijk inneemt. Ellaone Noodanticonceptie Tablet is het meest effectief indien u het zo snel mogelijk inneemt, liefst binnen 24 uur na onbeschermde gemeenschap. Slik de tablet in ieder geval binnen 120 uur (5 dagen) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap.

EllaOne kan in de volgende gevallen worden ingenomen:

  • Als u onbeschermde seks hebt gehad
  • Als het condoom is gescheurd
  • Als u vergeten bent om de anticonceptiepil in te nemen

EllaOne bijwerkingen

Na het innemen van EllaOne is het normaal dat uw volgende menstruatie een paar dagen te laat is. U kunt ook last krijgen van hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn en dysmenorroe.

EllaOne waarschuwing

Als uw menstruatie, na het innemen van EllaOne, meer dan 7 dagen te laat is, als de menstruatie ongewoon licht of ongewoon zwaar is, of als u symptomen ondervindt zoals buikpijn (maagpijn), gevoelige borsten, braken of misselijkheid, kunt u zwanger zijn. U dient onmiddellijk een zwangerschapstest te doen. Als u zwanger bent, is het belangrijk dat u naar uw arts gaat. Gebruik EllaOne niet als uw gewone anticonceptiemethode. De noodpil is een back-upmethode om zwangerschap te voorkomen en mag alleen zo nu en dan gebruikt worden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

EllaOne kopen

De voedingssupplementen van EllaOne koopt u gemakkelijk en vaak extra voordelig bij DeOnlineDrogist.nl. Bestelt u voor 21.30? Dan heeft u in de meeste gevallen uw EllaOne producten al de volgende dag in huis. Bovendien verzendt DeOnlineDrogist.nl gratis vanaf 20 euro. Heeft u vragen over de EllaOne Morning After Pil? Onze gediplomeerde drogisten staan zeven dagen per week voor u klaar met deskundig advies.