Farabella Acini Di Pepe 340GR
Glutenvrij en biologisch, echt Italiaans vakmanschap
AlgemeenFarabella Acini Di Pepe is een glutenvrije pasta, gemaakt in Italië. Deze pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is biologisch gecertificeerd.
Hoe te gebruiken?
1. Breng een grote pan met water aan de kook: gebruik niet minder dan 3 liter water voor 500 gram pasta.
2. Voeg als het begint te koken ongeveer 5 gram keukenzout toe voor elke liter water, doe de pasta erin en verhoog het vuur om de temperatuur te compenseren.
3. Roer voorzichtig en kook gedurende 5 minuten of totdat de gewenste mate van zachtheid is bereikt.
4. Giet de pasta na het koken af en serveer direct.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie | 1466 kJ/ 350 kcal |
Eiwitten | 6.4 gram |
Koolhydraten | 78 gram |
waarvan suikers | 1.5 gram |
Vetten | 1.4 gram |
waarvan verzadigd | 0.2 gram |
Voedingsvezels | 1.8 gram |
Zout | 0 gram |
* van biologische oorsprong
Meer uit ons assortiment:
A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR
-20%6,397,99Sensodyne Fresh Mint Tandpasta | 75ML
-17%4,795,79TENA Discreet Ultra Mini Inlegkr... | 28ST
-29%2,994,19Davitamon Vitamine C + Extra D3 Bruis... | 15TB
-20%4,806,00Born Magnesium Liquid Ampul - Or... | 25ML
-23%1,351,75
Langere levertijd voor dit product
U kunt het product gewoon bij ons bestellen, maar hou rekening met een levertijd die kan variëren van 2 tot 6 weken.
Vragen over dit product?Vraag het onze drogist
- 020-7173893
- Persoonlijke chat
- Adviesformulier